Naklada Val

MI, DJEVOJČICE IZ AUSCHWITZA

Premijerna hrvatska i riječka promocija knjige 27. siječnja 2021.

Premijerna hrvatska i riječka prezentacija knjige »Mi, djevojčice iz Auschwitza« održat će se u riječkoj Gradskoj vijećnici na Dan sjećanja na žrtve holokausta 27. siječnja 2021. godine s početkom u 12 sati. Zbog globalne situacije sestre Andra i Tatiana Bucci neće biti prisutne na promociji, nego će se skupu obratiti putem videoizjave. Broj mogućih posjetitelja u Gradskoj vijećnici zavisit će od trenutne epidemiološke situacije.

Siječanjski sajam knjiga 2021.

Spuštene cijene za više od 200 naslova

SIJEČANJSKI SAJAM KNJIGA
(JANUARY FAIR 2021.)
Predbožićni sajam knjiga u Knjižari Val koji je trajao do kraja 2020. godine, nastavlja se Siječanjskim sajmom 2021. a ONLINE na www.naklada-val.hr. Senzacionalni popusti od 10 do 70 posto dalje traju, a spuštene su cijene za više od 200 naslova. U Novu godinu uz knjigu i najmilije. 051/606-155; naklada@naklada-val.hr  #ostaniteodgovorni  #nakladaval
 

Monografija Rijeke u pretprodaji, krenula web i FB stranica

Poziv navijačima HNK Rijeka da rezerviraju knjigu ranije i povoljnije

Promocijom teasera objavljeno je porinuće nove istoimene web i facebook stranice Rijeka bijelih snova. https://rijekabijelihsnova.hr/ Pretprodaja monografije Rijeka bijelih snova traje cijeli studeni 2020. Predbilježbe se primaju na e-adresi Naklade Val: naklada@naklada-val.hr ili tel. 051/606-155. Puna cijena 490 kn. Cijena u pretprodaji s popustom 30% iznosi 343,00 kn ! (ušteda 147 kn). Cijena s popustom vrijedi do 1. prosinca 2020. Knjiga će u slobodnoj prodaji biti u prosincu 2020.

KNJIGA PRIMITAKA

Radno i svečano u našoj maloj knjižari

Svi koji dolaze donose radost i dobru atmosferu u našu malu i neobičnu knjižaru. Bilo je prometno ovih dana. Sa Zajednicom Talijana u Rijeci / Comunita degli Italiani di Fiume dogovorili smo rad na zajedničkom izdanju i prijevodu knjige Enrica Morovicha "Un Italiano di Fiume". Osim predsjednice Melite Sciucca, svojim dolaskom nas je razveselio prof.dr.sc. Damir Grubiša, koji će knjigu prevesti. Potom nam je s knjigom "DISASTER – dijagnoza modernog biznisa" došla autorica Linda Poščić Borovac. Knjiga se može kupiti u Knjižari Val.

Stranice