Poruka greške

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters u drupal_get_feeds() (linija 394 od /home/nakladaval/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _menu_load_objects() (linija 579 od /home/nakladaval/public_html/includes/menu.inc).

Predstavljena slikovnica "Potraga za pravom čokoladom"

Dvojezična raskošna slikovnica „Potraga za pravom čokoladom“ (hrvatsko-engleski tekst, ukrasna kutija + čokolada) splitske autorice Andrijane Grgičević i prisutne ilustratorice Maje Biondić iz Kastva, predstavljena je 28.2020. u Rijeci. Gost Knjižare Val bio je Marinko Biškić, splitski poduzetnik i vlasnik pogona čokolade Nadalina. Učenici osmih razreda OŠ Nikole Tesla pitali su hrvatskog Willyja Wonka detalje iz njegova posla: otkud dolazi sirovina za čokoladu, s kojim je sve začinima napravio čokolade, kakva je to čokolada s magarećim mlijekom, može li se u čokoladu umiješati konoplja, kakva je to čokolada s pršutom... Učenici su prepričali slikovnicu "Potraga za pravom čokoladom" na hrvatskom i engleskom jeziku i naravno, kušali različite okuse Biškićevih čokolada a na kraju poslušali zvuk čokoladne gramofonske ploče.
Ova predivna slikovnica upakirana je u ukrasnu kutiju s čokoladnom tablom koju su proizveli korisnici Centra za odgoj i obrazovanje "Juraj Bonači", osobe s intelektualnim oštećenjima kao dio radne terapije.